Overslaan naar hoofdinhoud

Over ons

MS Amlin in België

Onze deskundige Underwriting teams in Property & Casualty en Marine bieden verzekeringsoplossingen afgestemd op de behoeften van ondernemingen in België en internationaal voor zowel KMO’s, grote bedrijven en professionals.

Underwriting op excellent niveau

Service en hoogwaardige dienstverlening staan centraal in alles wat wij doen. Onze senior Underwriters hebben jarenlange ervaring en zijn experts in hun respectievelijk domein.

Hoogwaardige Claims Service

Wij begrijpen het ongemak veroorzaakt door een schadegeval. Wij streven ernaar om eerlijk en snel te beslissen en tonen zo onze integriteit en technische uitmuntendheid. Waar mogelijk volgen we een sneltraject voor uitbetaling en wij hebben als eersten dit initiatief geïntroduceerd waardoor wij aan klanten en derde benadeelde(n) geld kunnen voorschieten bij ingrijpende schadegevallen: MS Amlin Advance.

Onze filosofie in actie

  • Inzicht in de klantverwachtingen en het nakomen van onze beloftes
  • Onze wereldwijde Claims structuur betekent dat we in een betere positie zijn dan ooit om onze service naar de klant toe te garanderen
  • We willen onze klanten niet enkel als cliënten, maar ook als partner behandelen om zo lange en duurzame relaties gebaseerd op vertrouwen en begrip op te bouwen
  • Ons doel is om continu onze service te verbeteren door een beter inzicht te
    krijgen in de klantbehoeftes en niet door enkel gewoon onze job te doen
  • We streven hiernaar door onze klanten centraal te stellen in alles wat we doen

Ingesloten inhoud van YouTube overslaan
Weergave op YouTube.
Ingesloten inhoud van YouTube overgeslagen.